XS
SM
MD
LG

Marko Tadić u redovima Kaknja

Marko Tadić

Nekadašnji paljanski reprezentativac, iskusni Marko Tadić koji igra na poziciji "primač servisa" vratio se u redove odbojkaša Kaknja, najtrofejnijeg odbojkaškog kluba BiH koji uvijek ima visoke ambicije i spada u klubove koji će se boriti i ove godine za sami vrh bh odbojke.

Najbolji paljanski odbojkaš, već je igrao tri sezone (2015/18) za kakanjske "Cementare", a dugogodišnje iskustvo, odbojkaško znanje, srčanost aduti su stasitog Marka tako da je ekipa trenera Almira Aganovića dobila provjereno i veliko pojačanje.

Prve odbojkaške korake Tadić pravi u redovima ekipe iz Pala, "Studenta" i bio je predvodnik jedne neponovljive i sjajne generacije odbojkaša nekadašnjeg stabilnog premijerlaša.

Predvođeni trenerom, legendarnim "profom" Darkom Kalajdžićem i njegovim pomoćnikom Vladanom Savićem u sastavu: Dušan Perišić-Banjo, Nenad Pelemiš, Milan Matović, Boban Šarović, Danilo Ružić, Bojan Tomić, Vladan Čeremidžić, Dalibor Radić, Milan Bošković, Srđan Furtula, Bojan Aleksić, Predrag Košarac i ostali, osvaja dva pehara Kupa Republike Srpske i titulu prvaka Republike Srpske.

Pored matičnog kluba iz Pala, Tadić je u dva navrata 2012/15 i 2017/18. godine nastupao i za odbojkaše iz Gacka. U prvom periodu igra finale plej ofa Premijer lige i donosi vicešampionsku titulu Gačanima.

Pored zapaženih nastupa u Studentu i Gacku, paljanski as sa Kakanjcima kiti se i vicešampionskom medaljom Kupa BiH i titulom Kupa FBiH, a u prišloj sezoni predvodio je Maglić do opstanka u prvom razredu bh odbojke.

Lijepe uspomene iz dugogodišnje karijere legendarni Paljanin nosi 2013. godine kada je tokom ljeta nastupio za katarski klub "Al Sad", na Emir kupu, koju se organizuje u čast šeika tako da najbolji skijaš među odbojkašima ima dogogodišnje lijepo veliko odbojkaško iskustvo.

  

 


Maglić : Jedinstvo
Borac m:tel : Mladost
Modriča : Bosna (Sa)
Kakanj 78 : Domaljevac
Bosna (Ka) : Ljubinje
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Mladost 9 9 0 26
2 Jedinstvo 8 6 2 16
3 Domaljevac 6 5 1 15
4 Bosna (Ka) 9 5 4 15
5 Bosna (Sa) 8 5 3 14
6 Kakanj 78 9 3 6 10
7 Ljubinje 9 3 6 10
8 Borac m:tel 7 2 5 7
9 Modriča 7 1 6 4
10 Maglić 6 0 6 0