XS
SM
MD
LG

Radnik dočekuje Gacko, a Tempo Obudovljane

U odbojkaškom prvenstvu Republike Srpske u konkurenciji muškaraca prvim polufinalnim mečevima plej ofa nastavlja se doigravanje za prvaka i plasman u Premijer ligu BiH.

U Bijeljini, koplja će ukrstiti Radnik i Gacko, a u Ražljevu snagu će odmjeriti odbojkaši Tempa i Crvene Zvijezde iz Obudovca.

Ekipa trenera-igrača, Vladimira Miličevića sa prvog mjesta kraću u plej of sa ambicijama ekspresnog povrataka u Premijer ligu.

Semberci su ligaški dio prvenstva završili jedini bez poraza, sa 12 pobjeda iz isto toliko susreta i za ulazak u finale apsolutni su favoriti protiv sastava iz Gacka.

Odbojkaši Tempa sa nekadašnjim reprezentativcima, Dušanom Perišićem, Bojanom Novokmetom, Dragom Teodorovićem-Savinim, Milošem Ćulibrkom i ostalima za nastavak takmičenja izraziti su favoriti protiv Obudovljana, a sve drugo bilo bi prvorazredno iznenađenje.

Očekuju se lijepe odbojkaške predstave, sastavi Gacka i Crvene Zvijezde, najavljuju veliku borbu, a na kraju će se vidjeti za koliko će to biti dovoljno.

Igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećoj odlučujućoj utakmici prednost domaćeg terena biće na strani ekipa Radnika i Tempa.

Meč u Bijeljini na rasporedu je u subotu, a susret u Ražljevu na programu je u nedelju.

Službena lica

Subota 3. april

Bijeljina: (1)Radnik - (4)Gacko 19,00

Delegat-kontrolor: Zoran Gavrić / Modriča

Prvi sudija: Dijana Vidović / Modriča

Drugi sudija: Borisav Cvišić / Gradiška

Nedelja 4. april

Ražljevo: (2)Tempo - (3)Crvena Zvijezda 15,00

Delegat-kontrolor: Slaviša Kuzmanović / Banja Lika

Prvi sudija: Jovica Turanjanin / Banja Luka

Drugi sudija Veselin Drobnjak / Modriča