XS
SM
MD
LG

Junajted avladao Barnli kući nakon 6 godina i učvrstio se na drugom mjestu

Foto: facebook.com/manchesterunited

Morao je odmah na startu drugog poluvremena da reaguje Solskjaer, pa je ubacio još jednog klasičnog napadača - u igru je ušao Kavani koji je u sjajnoj formi u posljednje vrijeme. Tri minute trebale su Junajtedu da povede.

Igrao se 48. minut kada je Rashford uputio prizeman centaršut, Bruno preskočio loptu i pustio je da dođe do Grinvuda, koji topovskim šutom matira golmana. No, samo dvije minute kasnije, šok za domaće. Najjače oružje Barnlija su prekidi, što su demonstrirali i ovoga puta.Vestvud je zavrnuo loptu u peterac, a sjajan u skoku je Tarkovski koji zabija za 1-1.

Uslijedila je salva napada domaćih, koja nije donosila prave šanse sve do same završnice meča. U 84. min. Pogba prebacuje jednu loptu sa lijeve na desnu stranu terna, gdje je prihvata Grinvud, ponovno šutira jako, a lopta uz odbitak trese mrežu. Bio je to drugi gol za Mančesterovo čudo od djeteta, od kojeg se možda očekivalo i više ovo sezone.

Ovjera pobjede došla je u trećem minutu sudijske nadoknade. U fenomenalnoj akciji, Fernandes je uposlio na lijevoj strani potpuno samog rezervistu vad de Beka, koji prelijepo iz prve šalje loptu u peterac, a tamo je u gol lagano posprema Kavani. Bilo je to konačnih 3-1. Na kraju zaslužena pobjeda i važna nova tri boda za Junajteda.

Mancčester  junajted - Barnli 3-1 (0-0) Grinvud 48', 84', Kavani 93'