XS
SM
MD
LG

Potpisan trogodišnji ugovor sa Jelen pivom

Rukometni klub Borac M:tel dobio je pojačanje - naredne tri godine uz banjalučkog sportskog velikana će biti brend Jelen pivo. Kompanija Molson Coors je godinama sponzor brojnih sportskih klubova i sportskih manifestacija širom Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a novi ugovor sa RK Borac M:tel je još jedna u nizu uspješnih saradnji.

Trogodišnji ugovor su danas ozvaničili Vladimir Rosić, marketing menadžer kompanije Molson Coors za Bosnu i Hercegovinu i direktor RK Borac M:tel Vladimir Branković.

„Izuzetno sam ponosan i velika nam je čast što smo dogovorili dugogodišnju saradnju sa RK Borac M:tel, jer je to jedan od najpoznatijih sportskih kolektiva i veliki brend na ovim prostorima. Vjerujem da ćemo kroz našu saradnju i partnerstvo imati još bolje rezultate na obostrano zadovoljstvo. RK Borac M:tel je klub sa bogatom istorijom i tradicijom, sjajnim rezultatima i kao veliki brend je očekivano da velike i uspješne kompanije i brendovi budu tu još jedna dodatna podrška i vjetar u leđa, jer znamo da je Borac simbol grada na Vrbasu. Kroz naše zajedničke aktivnosti će ova podrška biti svakako još značajnija i veća, a samim tim i sportski rezultati i uspjesi kluba u budućnosti“, rekao je Vladimir Rosić.

On je napomenuo, da će pored sponzorskog ugovora, kompanija Molson Coors kroz mnogobrojne marketinške aktivnosti, kao i prodajne kanale odraditi veliki broj istih i biti velika podrška navijačima i simpatizerima RK Borac M:tel, kako bismo svi zajedničkim snagama, pomogli klubu da u teškim i izazovim vremenima ostvari još bolje rezultate u narednom periodu.

Direktor RK Borac M:tel, Vladimir Branković, rekao je da su u redovima Borca veoma ponosni i srećni zbog ostvarene saradnje.

Danas smo tu da promovišemo buduću saradnju između dva velika brenda, sa jedne strane RK Borac M:tel, kao sportskog brenda grada Banjaluke i Republike Srpske i sa druge strane velike kompanije Molson Coors BH, i njihovog svjetski poznatog brenda - Jelen piva. Kompanija Molson Coors BH se u proteklom periodu pokazala u više navrata kao društveno-odgovorna kompanija, koja svakodnevno učestvuje u društvenim, sportskim i kulturnim aktivnostima, te daju primjer da kompanije istovremeno mogu uspješno poslovati i biti društveno-odgovorne. Zahvaljujem im se ovom prilikom i drago mi je što su u nama prepoznali potencijal“, rekao je Vladimir Branković.

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo žele da kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje pomognu da se sport i sportska dešavanja u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, podignu na viši nivo i da klubovi ostvare što značajnije rezultate, ne samo na lokalnom i regionalnom, nego i na evropskom nivou.

 

 


Krivaja 35 : 34 Konjuh
Sloboda 30 : 27 Gračanica
Gradačac 23 : 16 Maglaj
Sloga (D) : Bosna (V)
Bosna (S) 22 : 27 Vogošća
Iskra 32 : 29 Sloga (GV/U)
Leotar 29 : 30 Borac M:TEL
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac M:TEL 5 5 0 0 10
2 Izviđač CO 5 4 0 1 8
3 Leotar 5 4 0 1 8
4 Vogošća 5 4 0 1 8
5 Gračanica 6 3 2 1 8
6 Krivaja 6 3 1 2 7
7 Sloboda 6 3 0 3 6
8 Konjuh 6 2 1 3 5
9 Gradačac 6 2 1 3 5
10 Iskra 5 2 0 3 4
11 Bosna (S) 6 2 0 4 4
12 Bosna (V) 5 1 1 3 3
13 Sloga (GV/U) 5 1 0 4 2
14 Maglaj 6 1 0 5 2
15 Sloga (D) 5 1 0 4 2