XS
SM
MD
LG

Veliki si Nebojša Mičiću

Nebojša Mičić i Nedeljko Lubura

Nakon današnje akcije sportskih klubova Istočnog Sarajeva i odluke da trčeći skupe novac za porodicu Nebojše Mičića Divca, on se večeras oglasio saopštenjem, koje prenosimo u cjelini:

Saopštenje za javnost porodice Mičić ili zašto smo bogati, ponosni i zahvalni

Prije svega, lijep dan za trčanje... Bogati smo jer imamo puno prijatelja koji su tu kada je najteže. Ponosni smo što smo se uvijek kao porodica trudili da pomognemo onoliko koliko možemo i kome je to bilo najpotrebnije. I dalje ćemo tako nastaviti. Ponosni i zahvalni što smo dio ove naše male zajednice, gdje žive dobri ljudi velikog srca i kad je bilo uvijek najteže, uvijek je to jedno srce kucalo da se uradi, da se pomogne, da se čuje. I zaista, dobra djela treba da se čine, ali da se o njima i priča, da budemo ponosni jedni na druge. Nadamo se da će teških trenutaka biti manje, a da će nas radost života okupljati.

Budite dobrovoljni davaoci krvi, tako nekome možete spasiti život!

Vezano za akciju koju su proveli sportisti, sportski radnici, prijatelji koji su se odazvali pozivu putem medija i društvenih mreža, u ime svoje porodice želim da im se zahvalim na jako lijepoj i prije svega ljudskom gestu. Kada sam dobio poziv da li pristajem da naši sportski klubovi pokrenu neku vrstu akcije pomoći, u tom momentu sam bio na putu da elektronski uplatim novac za liječenje našeg sugrađanina Vladimira. Pristao sam, ali nisam bio do kraja iskren i nadam se da mi neće zamjeriti, jer sam u tom momentu već bio donijeo sljedeću odluku.

Budite dobrovoljni davaoci krvi, tako nekome možete spasiti život!

Meni i mojoj porodici novac nije potreban, hvala bogu. Ono što mi želimo, ne može niko ispuniti, ali možemo pomoći nekome drugom. Zbog toga smo odlučili da sav prikupljeni novac uplatimo za liječenje Vladimira Stanojevića, kome je za operaciju potrebna velika svota novca – 150 000 KM. Prikupljenom novcu smo dodali i naših 100KM, kao što smo bili i planirali. Ukupno je skupljeno i uplaćeno 2755 KM!

Ovim takođe pozivamo sve koji žele da pomognu Vladi da skupi novac, da mogu uplatiti na sljedeće račune.

Za uplate u BiH:

Vlasnik računa: Vladimir Stanojević

Spasovdanska 13B, 71123 Istočno Sarajevo

Banka: Addiko bank a.d.

Broj računa: 5520 0020 0781 3830

Za uplate iz inostranstva:

Vlasnik računa: Vladimir Stanojević, Spasovdanska 13B, 71123 Istočno Sarajevo

Banka: Addiko bank a.d.

Broj računa: BA 3955 2004 2007 8154 77

SWIFT: HABBA2B

Kontakt telefon 065 632 548 – Vladimir Stanojević

Vladi želimo uspješno liječenje i brz oporavak.

Još jednom hvala svima, a posebna zahvalnost ide doktorima i medicinskim radnicima koji su dali sve od sebe, tokom ovih nekoliko godina pregleda, ispitivanja, analiza, snimaka, pregleda, operacije, od Čikaga, Beograda, Sarajeva, Banjaluke, Istočnog Sarajeva!

Pozdrave imate od Marine, Filipa i Nebojše

Budite dobrovoljni davaoci krvi, tako nekome možete spasiti život!