XS
SM
MD
LG

Branko Mirjačić: Mladi smo, vidi se da nam fali rutine i iskustva

Foto: facebook.com/fcrad

Fudbaleri Rada sedam dana se pripremaju na Zlatiboru. Iza njih je blizu tri nedelje napornog i sadržajnog rada. U fazi su pronalaženja i selektiranja ekipe, i trener Branko Mirjačić na raspolaganju ima 24 igrača i tri golmana. Od pojačanja sa ekipom su povratnik Milosavljević, Gazivoda I Uroš Ćosić. To neće biti konačan broj, traži se još 3-4 kvalitetna pojačanja. Klub je napustilo pet prvotimaca i “Građevinari” će prvenstvo započeti u dosta izmenjenom sastavu. Otišli su golman Đurković, Đurđević, Gašić, Stević, Macanović, Mandić, Jakovljević i rekovalescent Ivanović.

- Planiramo da se pojačamo na nekoliko pozicija. Mlad smo sastav i vidi se da nam fali iskustva. Fizički dobro izgledamo, madi smo, brzi, i trebaće da kroz pas igru na narednim utakmicama steknemo iskustvo i rutinu. Kad stignu adekvatna pojačanja uveren sam da ćemo dobro izgledati - uveren je Mirjačić.

Do sada su odigrali tri kontrolne utakmice sa Železničarom (1:1), Brodarcem (1:1), na Zlatiboru sa GFK Slobodom (0:1), danas je rival Loznica, u petak dogovoren je meč sa jermenskim prvoligašem i dan kasnije igraju sa Inđijom. Generalka je 23. jula sa OFK Vršcem.