XS
SM
MD
LG

3x3 liga Srpske: Fargo preskočio tri turnira, ali i dalje lider

Lounge bar Fargo

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a vodeću poziciju u ligi i dalje drži “Lounge bar Fargo” iz Prnjavora u sastavu Dejan Lazić, Dejan Jovanović, Marko Slijepčević i Aleksandar Petrović sa 1190 bodova iako nisu igrali na ovim turnirma zbog nastupa u inostranstvu.

Prnjavorčanima za vratom diše „Inving“ u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Radukić i Aleksandar Ivetić sa  960 bodova.

Na turnir u Gradišci prvo mjesto pripalo upravo pometnutoj četvorci koja je druga u ligi i koja je predstavljala "Noćni klub Utopija", a u finalu su savladali ekipu „Ljubljana center“ 21:11.

Polufinale
Ljubljana center – Koming M 19:14
Noćni klub Utopija – Old school 21:18

Finale
Ljubljana center – Noćni klub Utopija 11:21

Noćni klub Utopija

U Bijeljini je prvo mjesto pripalo ekipi „Ecos Romari“ iz Viteza u sastavu Željko Palavra, Miljan Marković, Kristijan Jovović i Filip Nešić u finalu bila bolja od „Max bet Bijeljina“ rezultatom 19:17.

Polufinale
Ecos Romari – Radnik - Apeiron BN 21:10
Apluplstik Živinice  – Max bet Bijeljina 18:21

Finale
Ecos Romari – Max bet Bijeljina 19:17

Ecos Romari

U nedjelju je Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske igrana u Laktašima, a prvo mjesto bila je ekipa „Inving“ u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Radukić i Aleksandar Ivetić.

Polufinale
Jagi komerc – Laktaši info 21:13
Inving – Obrenovac 21:15

Finale
Jagi komerc - Inving 17:21

 

 

Inving

Podsjećamo, samo ekipe iz Republike Srpske na turnirima Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske sakupljaju bodove i bore se za nastup na “3×3 tour Austria finals 2022” u Beču.

Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 liga Republike Srpske igra se u Tesliću 12. avgusta.