XS
SM
MD
LG

"Zima u Foči 2022": Trebinjci i Čajničani finalisti

Foto/ Radio Foča

Ekipe „Bemiks“ iz Trebinja i čajnički Kafe „Biblioteka“  su finalisti tadiconalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu „Zima u Foči 2022“.

U polufinalnoj večeri kao što se očekivalo gledaoci su posmatrali  dve odlične fudbalske predstave u kojim je viđeno dosta lepih ,poteza ,akcija i 12 pogodaka. U prvom susretu „Bermiks“ je dosta lakše nego što se očekivalo savladao prošlogodišnjeg pobednika turnira Restoran „Kastel“ iz Nikšića.Trebinjci su sigli prvi do prednost ,Nikšićani su uspeli da izjednače ,   a potom  su futsaleri  „Bemiksa“ još 3 puta pogađali gol Restorana „Kastel“ za ubedljivu pobedu i prolazak u finale.

Veilka borba se vodila  u drugom polufinalnom susretu, a ekipa iz Čajniča je definitivno potvrdila da nije samo najprijatnije iznenađenje već glavni kandidat za osvajanje pobedničkog pehara . Kafe „Biblioteka“ je stekla ubedljivu prednos t od 3:0,Trnovjlani se nisu predavali i uspeli su da smanje rezultat na 3:2 ,ipak u završnici Čajničani postižu i četvrti pogodak koji im širom otvara vrata finala. Fudbalske nade su odigrali  utakmice za treće mesto.

Polufinale:

„Bemiks“Trebinje-Restoran „Kastel“Nikšić 4:1 (Gosto 3, Zečević-Drobnjak)

Kafe“Biblioteka“Čajniče-Kafe“Skaj“Trnovo 4:3 (Pudar 2,Kljakić 2-Đorda 2,Ćeha)

Utakmica za treće mesto: Restoran „Kastel“Nikšić- Kafe „Skaj „Trnovo

Finale: „Bemiks“Trebinje-Kafe „Biblioteka“ Čajniče

Fudbalske nade utakmice za treće mesto:

20098/09“ Apolon „-„Monte Kristo „ 0:0 penalima 10:9

2010/11 „Delije Sever“-„Orlovi“ 0:2

2012/13 „MančesterJunajted“-„PZG“ 2:0

2013/14 „Crvena Zvezda“-„PSG“ 5:1