XS
SM
MD
LG

Održano ''Crno-bijelo veče'' u Doboju

Snimak navijača Partizana u Doboju

U Doboju održano je tradicionalno ‘’crno-bijelo veče’’, na kojem je podijeljeno 255 članskih karti Fudbalskog kluba Partizan iz Beograda.

Delegaciju Partizana činili su članovi UO, Dragan Trailović i Zoran Rajić, član komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić, legende Aco Trifunović i Rade Zalad, zatim fudbaleri Dušan Jovanović i Aleksa Čelić.

Najveće zasluge za njihov dolazak u Doboj pripadaju Nebojši Kuzmiću koji je predsjednik Udruženja navijača ‘’Crno-bijeli Doboj’’, a uz njega veliku podršku je dao i Branko Prnjatović, takođe, član pomenutog Udruženja.

Delegaciju crno-bijelih prvo je primio u gradskoj upravi Doboj zamjenik gradonačelnika Slavko Kovačević, a prisutan je bio i predsjednik premijeligaša Sloge, Miroslav Kršić, a tema razgovora bila je buduća saradnja između dva kluba, edukacija mladih fudbalera, te i odigravanje prijateljske utakmice u Doboju.

Uz prisustvo velikog broja navijača Partizana, isti dan održano je ‘’Crno-bijelo veče’’, a skup je otvorio Nebojša Kuzmić kome je uručen navijački barjak.

- Hvala delegaciji Partizana što je bila gost u Doboju, ali hvala im i na tome što nas uvijek lijepo dočekaju prilikom naše posjete Beogradu. Mi ćemo se truditi da nas na svim slijedećim utakmicama bude što više, jer mi smo uvijek tu za Partizan. Drago mi je da se okupio veliki broj navijača, i da je podijeljeno više od 250 članskih karti – rekao je Kuzmić.

Na kraju teba dodati podatak, da već dva mlada igrača iz Doboja nastupaju za mlađe selekcije Partizana, a riječ je o Tariku Banjiću (16 godina) i Viktoru Dujakoviću (14 godina), koji su svojim dobrim igrama skrenuli pažnju slavnog beogradskog kluba.