XS
SM
MD
LG

Vesna kreće iz Letonije

Vesna Miletić

Paljanski sportski ambasador Vesna Miletić od nedavno na listi A FIFA sudija, dosanjala je san svakog fudbalskog djelioca pravde, sudiće svoje prve međunarodne utakmice, a dane koji su pred njom pamtiće do kraja života.

Ova skromna mlada Paljanka, docent doktor fizike na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, član Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Sarajevsko-romanijske regije, igrala je za šampionsku ekipu SFK „2000 Sarajevo“, nastupala je i za mlađe selekcije  BiH, delegirana je na turnir grupe 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvi U-19 u ženskoj konkurenciji koje će biti održana od 3. do 9. aprila u Letoniji. Pored Vesne iz BiH delegirana je i Merima Homarac.

Pored domaćina , na turniru će igrati i selekcije Crne Gore, Bugarske i Azerbejdžana.

Ova skromna djevojka sa najljepšim vrlinama ispisala je predivne priče: đak generacije u osnovnoj školi, na osnovnim studijama prosjek ocjena 9,56, odbranjena doktorska disertacija, najbolji fudbalski sudija Republike Srpske za prošlu godinu, te je naša junakinja primjer mladima kako se uz veliki rad, pregalaštvo i ljubav za nešto što se voli i radi dosanjaju i najljepši snovi, te ovom prilikom našem junaku iskreno želimo mnogo sportske sreće i da na zadovoljstvo svih obavi posao na najvišem nivou, uz to, još i mnogo suđenja na međunarodnoj sceni.