XS
SM
MD
LG

4 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
u Trebinju vode domaćini
Gol
Novi gol u Trebinju,Leotar pred novom pobjedom
Gol
Gol
Izveštaj utakmice

Četiri gola, tri boda

26.10.2019 Administrator DC

Leotar - Mladost Rogatica

FK „Leotar“ je u 12. kolu Druge lige Republike Srpske u Policama slavio protiv FK „Mladost“ iz Rogatice sa 4:0 (0:0).

Po lijepom i sunčanom vremenu okupilo se oko stotinak ljubitelja fudbala koji su vidjeli četiri gola, ali sva četiri u drugom poluvremenu.

Tokom prvih 45. minuta gledaoci nisu imali šta da vide jer nije bilo šansi ni na jednoj strani tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

A onda su gledaoci od 47. do 60. minuta vidjeli tri gola. Prvo je mrežu gostiju načeo Simović u 47. minutu. Samo četiri minuta kasnije na nabačenu loptu sa strane glavom je natrčao N. Nikolić i postigao je drugi pogodak za Trebinjce.

Treći gol za domaćine postigao je Medan udarcem iskosa sa desetak metara u 60. minutu. U 70. minutu sa desne strane loptu u šesnaesterac nabacio je Koprivica na glavu Ristića čiji šut brani golman Rac. Ali iskusni Ristić upisao se u 78. minutu kada je O. Šešelj sa dvadesetak metara ubacio loptu u kazneni prostor, na nju je naletio Ristić i loptu poslao u mrežu za 4:0.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da njegova ekipa u prvom poluvremenu nije ozbiljno shvatila protivnika i da nije bilo šansi za golove.

“U drugih 45. minuta ušli smo ozbiljnije i agresivnije dali na početku gol i krenulo je kako treba. Upisali smo tri nova boda. Do kraja jesenjeg dijela imamo tri teške utakmice, ali se nadam da ćemo biti na pobjedničkom putu”, rekao je Ćurić.

U narednom kolu Leotar gostuje u Foči gdje ga dočekuje FK “Sutjeska”.

Leotar - Mladost Rogatica 4:0 (0:0)

FK „Leotar“: Vukanović, Andrić (od 63. minuta Koprivica), O. Šešelj, Zečević, Medan, Prebiračević, Begenišić (od 63. minuta Spaić), Popović, Simović, N. Nikolić (od 58. minuta Ristić), Aćimović. Trener: Oleg Ćurić.

FK „Mladost“: Rac, Pavlović, Karišik, Klisura, Obradović, Duvnjak, Karlić, Mihajlović, D. Nikolić, Đurić, Miličević. Trener: Dragan Jovanović.

Izvor: Trebinje Live 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Mladost (R)
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača