XS
SM
MD
LG

Banjalučanke čekaju Gačanke, Brčanke Kulu Gradačac

BL Volej, Banjaluka

Ravanš polufinalnim utakmicama plej ofa nastavlja se doigravanje za prvaka BiH. 

U konkurenciji odbojkašice Gačanke i aktuelne šampionke princeze iz Brčkog slavile su u prvim susretima i vode sa 1:0 u seriju utakmica do dvije pobjede.

Biće neizvijesno i velike borbe u meču između ekipa Bl Voleja i Gacka. "Banjalučke studentkinje" nisu odustale od finala, tražiće priliku da iskoriste domaći teren i u majstorici odluče o plasmanu u veliko finale.

Neće biti lako i izabranice trenerskog tandema Saše Slijepčeviće i Gorana Koprivice imaju pobjedničke ambicije te se očekuje velika i neizvijesna borba, a u jedno smo sigurni na kraju će pobijediti odbojka.

Neprikosnovene Brčanke protiv Kule Gradačac su apsolutni favoriti i sve osim pobjede izabranica Smaila Pezerovića bilo bi prvorazredno iznenađenje. 

Revanš mečeve polufinalne serije danas će otvoriti odbojkašice Bl Voleja i Gacka, dok će sutra Bimal Jedinstvo dočekati Kulu Gradačac.

Četvrtak 11. april
(2) Bl Voley - (3)Gacko 
19,00 SD "Borik " Banja Luka

Petak 12. april
(1) Bimal Jedinstvo - (4)Kula Gradačac 
19,00 Dvorana Gimnazije "Vaso Pelagić" Brčko 

Polufinalna serija igra se do dvije pobjede. Eventualno treća odlučujuća utakmica bi se odigrala naredni dan, a prednost domaćeg terena je na strani "banjalučkih studentkinja" i "brčanskih princeza".