XS
SM
MD
LG

Veterani Zvezde na jubileju Tekstilca

Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente slavi jubilej 100 godina postojanja, a tim povodom ugostiće veterane beogradske Crvene zvezde.

Veterani kluba sa Ukrine, snage će odmjeriti sa Beograđanima u ponedjeljak, 18. avgusta,od 18 časova na Gradskom stadionu u Derventi.

Iz derventskog prvoligaša istakli su da obilježavanje ovog jubileja počinje u nedjelju, kada će biti igran dječiji fudbalski turnir.

“Poslastica za sve ljubitelje fudbala biće revijalni susret na kojem je potvrđeno učestvovanje zvezdinih legendi poput Šestića, Đurovskog, Borovice, Koromana, Nikolića, Jankovića, Marijana Markovića i drugih. Pored toga, Dervenćani će imati priliku da nakon dugo vremena vide i nekadašnje igrače Tekstilca i podsjete se kako su igrale legende kluba”, stoji u saopštenju ovog kluba.


Najavljeno je da se na tribinima očekuje i selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki, te da će do kraja godine ovaj jubilej obilježiti se kroz još nekoliko dešavanja.

Veterani Zvezde će već u utorak uveličati jubilej 100 godina od osnivanja ZTC "Banja Vrućica" u Tesliću, gdje će odmjeriti snage sa FK Mineralapočetkom od 17:30 časova.