XS
SM
MD
LG

Kik - bokser Matej Mučibabić šampion RS u kategoriji K1, do 47 kg

Član KBK" Tigar" iz Gacka Matej Mučibabić (12) okitio se titulom šampiona Republike Srpske, na prvenstvu u kik - boksu koje je održano danas u SD"Obilićevo" u organizaciji KBK "Sveti Georgije" iz Banjaluke.  

Najbolji je bio u disciplini K1, do 47 kg.  

Ovaj supertalentovani borac, sa nepunih 12 godina, već ima pregršt zlatnih medalja, pa je tako ovu današnju ponio u Gacko, u konkurenciji starijih kadeta (boraca starijih od njega i do 3 godine).

No, ni to ga nije spriječilo dobije ovacije prepune dvorane i ponese epitet jednog od najboljih mladih boraca prvenstva.  

"Bilo je ovo jedno odlično takmičenje. Ispoštovao sam savjete trenera, u oba meča i pobijedio. Ovo se ne može riječima opisati, jednostavno se mora doživjeti. Volim ovaj sport, želim da napredujem i postižem zapažene rezultate" kazao je Mučibabić koji želi da, dosegne rezultate rođenog brata Uroša i klupskog kolege Milana Babića.

Ovaj mladi Gačanin danas je bio bolji od Nikole Božića i Ivana Markovića, a njegov trener Veselin Đuričić može biti prezadovoljan prikazanim, jer je Mučibabić jedan od najvećih talenata u državi, šta je u gradu na Vrbasu danas i pokazao.