XS
SM
MD
LG

Poznati finalisti Višegrada

Tradicionalni Božićni turnir –Višegrad 2020 ulazi u samu završnicu, odigrani su polufinalni susreti i poznati su finalisti, a to su  domaća ekipa „Limo -Čačak“ i „E - Sport“ iz Istočnog Sarajeva. I polufinalna veče je donela izuzetno lepe utakmice, gledaoci su ponovo dobro popunili dvoranu pokraj Rzava i videli su u dva susreta devet pogodaka.

U prvom polufinalnom meču mnogo lakše nego što se očekivalo višegradska ekipa „Limo-Čačak „ je stigla do trijumfa protiv Kafe “Londona“ iz Užica. Nakon prvog poluvremena Višegrađani su imali prednost od dva gola. Odmah na početku drugog dela postigli su i treći pogodak i već tada se nazirao prvi učesnik finala. Užičani su uspeli samo da smanje prednost na 3:1 a u finišu utakmice „Limo-Čačak „ je postigao još dva gola i trasirao put do pobedničkog postolja.

Drgi  polufinalni susret je bio finale pre finala. Utakmicu za pamćenje su odigrali domaći „Energreen“ i „E - Sport „ iz Istočnog Sarajeva. Poveli su domaći fudbaleri, bili nadmoćniji,  ali ipak u završnici prvog dela  „E - Sport“stiže do izjednačenja . I u drugom poluvremenu se vodlila rovovska borba, a jednu nesmotrenost u odbrani „Energreena“ su iskoristili futsaleri iz Istočnog Sarajeva što im je ispostavilo se bilo dovoljno za  borbu u finalu za pobednički pehar i novčanu nagradu od 5000 KM.

Polufinalni susreti i strelci:

„Limo - Čačak“(Višegrad) - Kafe“London“(Užice) 5:1 (Đorđević 2, Dabić 2, Božić - N. Ivanović)

„Energreen“(Višegrad) -„E - Sport“ (Istočno Sarajevo)  1:2 (Arbinja - Sesar ,Hršumović)

U utakmici za treće mesto sastaju se „Energreen“- Kafe“London“ Finale: „Limo - Čačak“ –„E - Sport“