XS
SM
MD
LG

Šarčević ponovo spasio Bolton, Njuport novi lider

Foto: Newport

Ovog vikenda odigrano je osmo kolo u Ligi 2. Bilo je interesantno i opet imamo smjenu na vrhu.

Prvoplasirana ekipa do ovog kola, ekipa Kembridža, dočekala je Bolton. Autogolom Bilija, poveli su sa 1-0 i djelovalo je da idu ka pobjedi. Međutim, Šarčević je ponovo spasio Bolton poraza i pogodio je za 1-1. Kiks Kembridža, iskoristio je Njuport. Njuport je savladao Bradford sa 3-0 u gostima i preuzeo je prvo mjesto. Strijelci su bili Demetriu, Ejmond i Dolen.

Eksiter je savladao Skantorp a sa 3-1. Rendal i Džej su pogodili za 2-0 da bi Rou vratio goste u igru. Tejlor je ipak otklonio dileme i donio pobjedu svom timu. Čeltenam i Mensfild odigrali su meč bez golova. Kolčester je sa 2-1 savladao Herogejta. Poveli su golovima Heriota i Stivensona a u završnici susreta, bivši napadač Sanderlenda Sted, smanjio je na 2-1.

Tranmere je sa 2-0 dobio Sautend dok je Lejton istim rezultatom u gostima dobio Stivenejdž. Berou i Volsol odigrali su 2-2. Forest Grin je preokretom savladao Morkamb sa 2-1 u gostima. Port Vejl je istim rezultatom dobio Oldema u gostima dok su mečevi Grimzbija i Karlajla te Selforda i Kraulija, završeni su rezultatom 1-1.

Njuport je prvi sa 19 bodova, Kembridž ima 17 a Čeltenam 16. Na dnu su Skantorp sa četiri te Sautend sa dva boda.