XS
SM
MD
LG

Nemanja Marković: Moj cilj je ispunjen, OFK Pridjel ulazi u RL Centar

OFK Pridjel/Foto Rade Šešlak

U poslednjem kolu Područne fudbalske lige Doboj-Brod, OFK Pridjel je kod kuće savladao FK Zadrugar iz Sijekovca rezultatom 7:0. Pridjel je pobijedio, osvojio prvo mjesto i ulazi u Regionalnu ligu Centar.

OFK Pridjel/Foto Rade Šešlak

Odigrana je dobra utakmica ali odmah na početku se pokazalo zašto je Pridjel favorit i da je vrijeme da se ponovo vrati u viši rang u kojem je već ranije bio. Od sedmog minuta Pridjel je poveo, a zatim su golovi padali jedan za drugim. Ekipa Zadrugara je pružala otpor koliko je mogla ali to nije bilo dovoljno da zaustavi razigrane igrače Nemanje Markovića. Zadrugar je pokazao jednu dopadljivu, fer i korektnu igru, međutim već na poluvremenu je bilo šest golova prednosti za domaći tim. Poslije odmora, Marković je izvršio maksimalan broj izmjena i više se nastavila igrati pas igra. U drugom periodu Pridjel je došao do još jednog pogotka iz jedanaesterca.

Navijači OFK Pridjel/Foto Rade Šešlak

Golove za Pridjel su postigli Jovan Mitrović (7'), Slobodan Petrović (24'), Mladen Gligorić (28'), Darko Jović (36'), Adin Radmanović 2x (41' i 43') i Marko Blagojević (P) (90').

OFK Pridjel sa svojim navijačima/Foto Rade Šešlak

Nemanja Marković, trener OFK Pridjel, čestitao je svojim igračima za ostvarenu pobjedu u ovoj utakmici, osvajanje šampionske titule i povratak u Regionalnu ligu Centar. Za veliku podršku se zahvalio klupskoj upravi sa predsjednikom Stefanom Kršićem na čelu. Marković ističe da je dolaskom u OFK Pridjel imao samo jedan cilj..

Nemanja Marković, trener OFK Pridjel/Foto Rade Šešlak

"Kada sam došao u klub, imao sam samo jedan cilj, a to je da vratim Pridjel u Regionalnu ligu Centar. Smatram da mu tu i jeste mjesto. Imali smo jako težak zadatak, jer osim nas iste ambicije su imali Grabovica i Stanari. Bili su u trci sa nama do samog kraja prvenstva i mišljenja sam da smo zajedno sezonu učinili zanimljivom i prilično uzbudljivom. Ovom prilikom želim da čestitam svojim igračima na uspjehu za koji su oni iznijeli najveći teret i upravi našeg kluba od koje smo imali veliku podršku tokom cijele sezone. Mi ćemo već narednih dana početi sa planiranjem određenih aktivnosti, kako bi što spremniji ušli u Regionalnu ligu Centar" rekao je Marković.

OFK Pridjel/Foto Rade Šešlak