XS
SM
MD
LG

Goran Janjić novi predsjednik OFS Bijeljina

Na danas održanoj izbornoj skupštini opštinskog fudbalskog saveza Bijeljina izabran je novi predsjednik.

Umjesto dosadašnjeg Dušana Markovića, većinskom odlukom prisutnih delegata izabran je novi predsjednik OFS Bijeljina, Goran Janjić. Izbornoj skupštini prisustvovalo je 59 delegata od čega je njih 50 dalo podršku Goranu Janjiću. Goran Janjić fudbalsku karijeru započeo je u FK Radnik gdje je prošao sve mlađe selekcije i nastupao za prvi tim. Takođe bio je i član svih mlađih selekcija reprezentacije Republike Srpske.

U dugogodišnjoj fudbalskoj karijeri nastupao je i za brojne semberske klubove poput Proletera iz Dvorova, Kolektiva iz Međaša, Mladost iz Velike Obarske, Goricu iz Pučila, Pantere iz Zagona, a trenutno nastupa za OFK Batković. Po prelasku na amaterski fudbal Janjić se afirmisao kao ugledni sportski radnik i čovjek koji uživa poštovanje sportske javnosti širom Semberije i Majevice. Godinama unazad aktivno pomaže rad i funkcionisanje nekolicine fudbalskih klubova sa ovog područja, gdje svakako prednjači njegova uloga u FK Proleter iz Dvorova i FK Panteri iz Zagona. Vrijedna pomena je i njegova uloga kao idejnog tvorca i dugogodišnjeg organizatora BUM ljetne lige u malom fudbalu. U posljednjih godinu i šest mjeseci Janjić kao sportski radnik doživljava punu afirmaciju.

Zajedno sa grupom entuziasta preuzima rukovođenje FK Radnik, koji je u tom momentu bio pred gašenjem. Nakon godinu i šest mjeseci uspješnog rukovođenja sa mjesta prvog klupskog operativca, klub doživljava procvat na svim poljima a posebnu na polju unapređenja infrastrukture i ulaganja u omladinske selekcije, i ono što je najvažnije u rezultatskom smislu, klub je na pragu povratka u elitni rang takmičenja.

MOJA BIJELJINA