XS
SM
MD
LG

Festival fudbala i dječije mladosti u Istočnom Sarajevu

Istočno Novo Sarajevo i stadion Slavije, 1. i 2.juna biće domaćin međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala za dečake od 7 do 11 godina.

Za organizaciju manifestacije "TROFEJ ISTOČNO NOVO SARAJEVO" , inicijativa je potekla od predsednika opštine Jovana Katića, a za "izvođača radova" izabrana je agencija ISF kojom rukovodi priznati sportski radnik Milan Čabrić.

"Počastvovan sam što sam dobio priliku da sa mojim saradnicima Aleksandrom Škrbom i Branislavom Arsenijevićem organizujem manifestaciju koja ima cilj pored takmičenja i druženje, sticanje novih prijateljstava medju dečacima iz Evrope i celog regiona. Želja nam je da organizujemo takmičenje najvišeg standarda i da učesnici ponesu lepe uspomene iz ovog divnog grada. Dugujemo veliku zahvalnost čelnom čoveku opštine Jovanu Katiću koji je prepoznao značaj ovakve manifestacije i svesrdno je podržao. Pred nama je pravi praznik fudbala, učešće su potvrdili pored domaćih  i timovi iz Srbije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije i Mađarske. Očekuje se oko hiljadu učesnika u dva takmičarska dana.Po završetku prvog dana takmičenja predviđeno je svečano otvaranje na Gradskom trgu uz kulturno -zabavni program i veliki vatromet. Nadamo se da će ova jedinstvena manifestacija postati tradicionalna."- izjavio je organizator Milan Čabrić.