XS
SM
MD
LG

Radiki treći mandat u PFS Bijeljina, podržana kandidatura Zeljkovića

Detalj sa Skupštine PFS Bijeljina FOTO: sportdc

Predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH Vico Zeljković je dobio jednoglasnu podršku delegata Skupštine Područnog Fudbalskog saveza Bijeljina za nove četvоrogodišnje mandate koja je održana danas u Skupštinskoj sali Centra za kulturu Grada Bijeljina.

Na sjednici Izborne Skupštine Područnog saveza Bijeljina (Semberija-Majevica-Birač) dosadašnji prvi čovjek Radika Marić jednoglasno je dobio treći predsjednički mandat i nastaviće da vodi najveći područni savez u Republici Srpskoj.

Od 36 delegata prisustvovalo je njih 30 iz pet opštinskih/gradskih saveza, a pored njega u novom sazivu Izvršnog odbora ovog područja su: Risto Vojvodić (prvi potpredsjednik), Miloš Marković (drugi potpredsjednik), te članovi: Dragan Jevtić, Goran Janjić, Mirko Milošević, Branislav Jović, Radenko Stanojević i Dalibor Šarenac.

Za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH predložen je Radika Marić, a za Izvršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske ima pet kandidata, a to su: Nedeljko Ćorić, Mirko Milošević, Miloš Marković, Radenko Borić i Jelenko Vasić.

Predloženi su kandidati ovog područja za pravna tijela Fudbalskog saveza Republike Srpske i BiH, kao i članovi i zamjenski članovi za skupštine ova dva saveza.

Prije izborne održana je sjednica Izvještajne Skupštine PFS Bijeljina na kojoj su jednoglasno usvojeni svi izvještaji, rada za 2023. godinu, finansijski i plan i program rada za 2024. godinu.