XS
SM
MD
LG

Bjlica ide, dolazi Igor Jovičević

Kompletan stručni štab Nenada Bjelice u zagrebačkom Dinamu je jučer otpušten zbog toga što nisu pristali na smanjenje plate.

Za očekivati je da će ubrzo i sam Bjelica dati ostavku, a prvi pik za njegovog nasljednika je Igor Jovićević koji je u Zagrebu već tri godine.

Inače, Jovićević je veoma uspješan sa juniorskom ekipom Dinama u Ligi prvaka gdje je drugu godinu zaredom stigao do četvrtfinala.

Također, dodajmo da su tri glavna raskola između zagrebačkog kluba i trenera, a kako navodi Jutarnji list, Bjelica je klubu zamjerio što nisu angažovali bh. reprezentativca.

- Još prošlog ljeta u Maksimiru su radili na dovođenju lijevog beka, kandidata je bilo više. Bjelica je najviše želio bh. reprezentativca Eldara Ćivića, Dinamo je s njim pregovarao, no pregovori su se odužili i Ćivić je potpisao za Ferencvaros što je Bjelicu jako naljutilo, imao je dojam da klub nije učinio sve da dovede baš Ćivića, navodi Jutarnji list i dodaje:

- Kasnije je stigao Francois Moubandje, a on kod Bjelice nema nikakav status, niti mu Dinamov trener daje previše minuta. Što se nikako ne sviđa ljudima u klubu, Moubandjea previše plaćaju da bi bio na tribini.

Pored ovoga, Bjelici se zamjera to što je rekao da je Dani Olmo ''proizvod svojih roditelja, a sve što je poslije došlo je splet raznih okolnosti'' kao i nešto slabije igre, te to što ima veliki ugovor.

Zamjera mu se i što je dobio isključenje nakon teškog incidenta u Osijeku, a također neki u Dinamu nisu zadovoljni koliko prilike dobijaju mladi igrači.