XS
SM
MD
LG

Radnik večeras u Cazinu: Finale prije finala

Foto/ KMF Radnik/ Vanja Radovanović

Golman Radnika, Danijel Ružičić, ističe da on i saigrači jako cijene Bubamaru i njene kvalitete, te da će dati sve od sebe da izbore plasman u finale, gdje pobjednika ovog duela čeka Hercegovina. 

- Možemo reći da je ova utakmica finale prije finala. Cijenimo ekipu iz Cazina, ali mi ćemo dati sve od sebe da izborimo plasman u finale. U Cazin opet idemo nekompletni. U posljednja tri kola roster ekipe su diktirale povrede, pauzirali su Arnautović, Pavlović, Marinković, kapiten Pavić. Osim kapitena Pavića oni su trenirali prethodnih dana i putuju na polufinalnu utakmicu i pokušaćemo svi zajedno dati i više od 100% sebe da izborimo plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine, kaže nam golman Radnika, Danijel Ružičić.

I Radnik ima zgusnut raspored, jer već u petak i subotu se igra završnica Kupa Republike Srpske, a domaćin turnira najbolje četiri ekipe je upravo Radnik. Semberci su apsolutni favorit, jer su osim njih tu tri drugoligaša

- Za vikend nam u Bijeljinu dolaze ekipe iz Broda, Istočnog Sarajeva i Trebinja. Na nama je teren favorita, ali naravno ne podcijenjujemo nijednog protivnik. Mi se sa tim teretom znamo nositi, te se nadamo da ćemo i odbraniti titulu pobjednika Kupa Republike Srpske.

Imaće Radnik kada da odmori, jer nakon vikenda slijedi pauza dok čekaju protiv koga će igrati u polufinalu Premijer lige.

- Nama slijedi pauza, te ćemo narednu utakmicu odigrati početkom maja. Čekamo boljeg iz duela Sarajevo -Salines Neimari. Svi očekuju reprizu prošlogodišnjeg finala protiv Mostar SG, mada ni ostale ekipe ne skrivaju svoje ambicije, jer su u toku regularnog dijela prvenstva pružali veliki broj dobrih partija protiv favorita. Naše su ambicije da odbranimo titulu prvaka države, te da opet nastupimo u Ligi šampiona, što bi bio još jedan veliki uspjeh za naš klub i grad.

Utakmica Bubamara - Radnik igra se večeras od 20 sati u Cazinu.