XS
SM
MD
LG

PFS Doboj: Za predsjednika jednoglasno izabran Miroslav Kršić (FOTO)

U Hotelu "Park" u Doboju je održana izvještajna  a zatim i izborna skupština Područnog fudbalskog saveza Doboj. Sve odluke su donešene jednoglasnom podrškom.
Na redovnoj izvještajnoj skupštini usvojeni su: izvještaj o radu za 2023.godinu, program rada za 2024.godinu, te finansijski izvještaj za 2023.godinu i plan prihoda i rashoda za 2024.godinu.
Skupštini je prisustvovao Vico Zeljković predsjenik Fudbalskog saveza Republike Srpske, kao i N/FS Bosne i Hercegovne. On je se obratio prisutnim delegatima skupštine. Ujedno od njih je dobio podršku i prijedlog je za novi mandat predsjednika pomenutih saveza.
Za predsjednika PFS Doboj na mandat od 4 godine reizabran je Miroslav Kršić. Potpredsjednici dobojskog područnog saveza su: Bojan Petrić i Miodrag Đurić. Za članove Upravnog odbora imenovani su: Miroslav Kršić, Mirko Gojić, Lazo Marković, Predrag Pajić, Bojan Petrić, Mario Đuran i Miodrag Đurić.
Fudbalski savez Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem radi i radit izgradnju hibridnog terena u Doboju, kao i plastičnog terena. Planovi su da se ponovo klubovi oslobode plaćanja kotizacija i troškova službenih lica.
- Moja je zahvalnost prethodnog saziva koji su usvojili sve izvještaje za prethodnu godinu. Zahvaljujem se na podršci koja mi je ukazana za naredni period. Smatram da je ovo jedna obaveza za mene i ulazim u drugi mandatni period. Pokušali smo uraditi dobre stvari za razvoj fudbala i naših klubova koji se bore sa svim nedaćama. Smatram da nismo ništa spektakularno uradili za klubove i sport, sigurno može više i bolje. Za naredni period smatram da smo iskusniji, mudriji i pametniji. Ono što je fudbalski savez Republike Srpske iz finansijsku pomoć klubovima što sigurno niko do sada nije uradio. To je velika zahvalnost Vici Zeljkoviću koji je iznašao najbolje mogućnosti da obezbjedi sredstva, kojima su finansirane kotizacije, odnosno klubovi su bili oslobođeni kotizacija i troškova službenih lica. To je ono što ćemo mi sigurno u narednom periodu raditi. Da ćemo iznaći sredstva da se klubovi finansijski pomognu. Moramo biti na usluzi našim klubovima, da bi trajali i opstali. Mi smo uvijek davali podršku Vici Zeljkoviću. On je dosta učionio za fidbal na našem području. To je pravi put na kojem želimo da budemo. Mi smo opravdali njihova očekivanja, zato smo dobili podršku za naredni period. Učinit ćemo sve da održimo tu saradnju na dobobit klubova. - rekao je Miroslav Kršić predsjednik Područnog fudbalskog saveza Doboj.